There are currently 1265 movies on our website.
Description 8 months
FIRESTORM (2013)

Genre: 2013, Action, Crime, Thriller

Release: 2013

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3341072/?ref_=fn_al_tt_1

Director: Alan Yuen

Cast: Chen Yao, Ka Tung Lam, Andy Lau

FIRESTORM (2013)

0
( High Definition )

sinopsis
A badai iki judhul kanggo kutha, lan karo nerangake kedadeyan liyane supaya cilaka, iku seratan rintisan nggawa mudhun kabeh kena. A kru kriminal pengalamane dipimpin déning Nam jahat (Hu Jun), sikep senjata dhuwur-powered, narik mati liyane heist mobil wojo Gamelan lan kasar godhongé amba ing Awan werna crowded. Sapa nyoba kanggo njaluk ing dalan, bakal nuduhake ora awu. Nempatno pasukan polisi kanggo malu lan ngeyek. A hardboiled senior pulisi Lui (Andy Lau), panas ing tilase saka Nam lan punggawa kang singset, nemtokake kanggo sijine pungkasan menyang Madness iki sing uwis, urip wong resik. Nanging rauh rawuh pasuryan kanggo ngadhepi karo kasunyatan kejem sing cara polisi biasanipun banget tanpa guna kanggo ngirim iki maling bersenjata konco bar. angkara Extreme mbutuhake kaadilan nemen, malah yen tegese nyebrang line moral kang. Tou (Lam Ka Tung), Ex-con nekat ninggalake kepungkur pidana kang konco, sukarelawan dadi snitch Lui ing ijol-ijolan kanggo wiwitan seger karo pacare Bing (Yao Chen). Nanging sethitik ora ngerti apa kahanan hellish iku kang njupuk piyambak menyang.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?